Moswanden:

  • hebben geen onderhoud nodig,
  • zijn brandvertragend,
  • zijn vuilafstotend,
  • zijn sterk geluiddempend,
  • nemen nauwelijks ruimte in beslag

Een moswand of paneel is een prima alternatief voor levende planten. ze hebben een sterke ‘groene belevenis’, verbeteren de akoestiek, hebben geen onderhoud nodig en gaan jaren mee.
Toepassingen met dit mos zijn legio, voor in huis, op kantoor of in andere ruimtes, niet alleen als wanddecoratie maar ook te bevestigen tegen plafonds, bekleding van kolommen, recht of rond, als scheidingswand etc.

Uiteraard kan Custers in Groen ter plaatse ook de montage en de afwerking van de mospanelen of wanden uitvoeren.

Wij adviseren u graag over de talloze mogelijkheden van dit sfeervolle natuurproduct!

Moskleuren

De natuurlijke, niet geverfde uitvoering is de ‘naturel’ Daarnaast is het mos verkrijgbaar in diverse kleuren. Meest gebruikt zijn de kleuren Moss Green, Old Spring, Middle Green en Spring Green, deze zijn meestal voorradig, Verkrijgbaarheid overige kleuren op aanvraag. De gebruikte kleurstoffen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn zeer kleurvast waardoor de kleur voor lange tijd is gegarandeerd. IJslands mos is een natuurproduct, door verschillen in de textuur varieert de kleur-absorptie, en kunnen er kleurverschillen ontstaan. De kleurvoorbeelden kunnen dus afwijken van de werkelijke uitvoering.

Moss Green 

Naturel

Spring Green

Middle Green

Old Spring

Meer product/prijs informatie of iets bestellen:

BEKIJK AL ONZE MOSPRODUCTEN OP

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken