Interieurbeplanting, advies op locatie en levering op maat

Advies over interieurbeplanting

Creatief groenadvies van hoge kwaliteit
U zoekt een bijzondere pot & plant-combinatie? Of u wilt verrassende en creatieve interieurbeplanting in uw bedrijf of organisatie? Weet u niet welke planten geschikt zijn? En u wilt stijlvolle interieurbeplanting die een blikvanger vormen? Neem dan contact op met Custers In Groen.

Advies in interieurbeplanting op locatie

Interieurbeplanting die past bij de ruimte en bij u
De passie voor en kennis over planten maken van Custers In Groen een creatief en kundig groenadviseur. In een kennismakingsgesprek bespreken wij uw groenwensen, de mogelijkheden voor interieurbeplanting en uw budget. We bekijken onder meer de klimaat- en lichtomstandigheden, de vormgeving en uitstraling van het gebouw en de ruimte. Thema’s als harmonie, contrast, structuur en kleur spelen bij de keuze van interieurbeplanting een voorname rol. De activiteiten die plaatsvinden in de leef- en/of werkomgeving spelen mee bij het in kaart brengen van de diverse mogelijkheden voor interieurbeplanting. Na de inventarisatie worden alle gegevens verwerkt en voorzien wij u van een exclusief advies. Dit advies bevat een voorstel van mogelijkheden voor interieurbeplanting en eventueel alternatieven plus indien gewenst een offerte. Onze advisering voor interieurbeplanting, groenarrangementen en decoraties is altijd maatwerk. Voor iedere klant, voor iedere situatie.

Levering en onderhoud van uw planten

Uw planten met zorg geleverd en verzorgd
Bevalt het beplantingsvoorstel u, dan bestellen wij uw planten en potten, potvazen etc rechtstreeks bij de kwekers en bij de importeurs. Alles wordt voor u persoonlijk besteld. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw planten en plantenmeubels daarna keurig op locatie worden geplaatst. Bij hydrocultuur bieden wij u bovendien een groeigarantie van zes maanden. Het onderhoud van uw planten nemen wij eveneens graag voor onze rekening.

Start typing and press Enter to search