John CustersPassie voor en kennis van planten, voor creatieve en passende interieurbeplanting

Custers In Groen – uw partner voor zakelijke oplossingen in interieurbeplanting voor Midden-Limburg

Passie en creativiteit in groen
Het gezicht van Custers In Groen is John Custers. John groeide op te midden van planten, met een kweker als vader en een moeder met een bloemenzaak aan huis. Het was dan ook geen verrassing dat John koos voor diverse opleidingen in de groensector, waaronder de Meesteropleiding Bloemsierkunst. Met ruim 35 jaar ervaring is veel expertise opgebouwd in pot-en plantcombinaties.

 

Betekenis van planten voor mensen

Psychologische en praktische waarde van planten
John legde zich verder toe op ‘mensen en planten’. Planten hebben een belangrijke mentale waarde voor mensen: planten verbinden ons met de natuur. Planten ontspannen ons letterlijk. Behalve deze mentale waarde hebben planten ook een grote praktische waarde: ze nemen schadelijke stoffen op en geven zuurstof af. Ook dragen planten bij aan een goede luchtvochtigheid en ze verbeteren de akoestiek van een ruimte. John brengt deze bijzondere werking van planten op mensen onder de aandacht. U leest meer bij ‘Mensen en planten’.

Bijzondere pot & plant-combinaties en interieurbeplanting

Altijd maatwerk, onbeperkte keuze in planten en materialen
John Custers startte in 2002 Custers In Groen. Hij adviseert bedrijven en organisaties in Midden-Limburg over interieurbeplanting, groenarrangementen en groendecoraties,  tevens levert en onderhoudt Custers in Groen deze beplantingen. Op locatie kan een passend advies voor interieurbeplanting op maat gemaakt worden. 

Ook voor levering en nazorg van uw interieurbeplanting is Custers In Groen uw partner. Door contacten met vele gerenommeerde kwekers en importeurs van plantenmeubels kan Custers In Groen ieder gewenste plant, boom en plantenmeubel bieden.

Door Custers In Groen te kiezen, kiest u voor kwaliteit, exclusiviteit, creativiteit en maatwerk in interieurbeplanting.

Start typing and press Enter to search