Interieurbeplanting

Groen in leefomgeving

Planten en groenarrangementen 
Van nature heeft iedere mens behoefte aan groen om zich heen. Planten zorgen voor een gevoel van welbehagen en bevorderen het woon- en leefplezier. Maar planten doen veel meer:

– Planten zuiveren de lucht van schadelijke (chemische) stoffen;
– Planten geven zuurstof af;
– Planten verhogen op een natuurlijke manier de luchtvochtigheid;
– Planten verminderen stress;
– Planten bevorderen de creativiteit;
– Planten verbeteren de akoestiek (door het dempen van geluid);
– Planten dragen bij aan sfeer en inrichting.

Planten verrijken ieder interieur

Creatieve combinaties van plant met pot, vaaspot of bak
Met een juiste, creatieve combinatie van planten en plantenmeubels of overige groendecoraties kan iedere interieurstijl, van modern tot klassiek worden verrijkt en gecompleteerd. Door het kiezen van een watergeefsysteem wordt het onderhoud van de planten bovendien een stuk eenvoudiger. Custers In Groen biedt planten met hydrocultuur, semi-hydrocultuur en ook met conventionele aarde. Planten met hydrocultuur en semi-hydrocultuur bieden veel voordelen; ze zijn makkelijk te verzorgen en hebben een lange levensduur.

Groen in werkomgeving

Planten voor sfeer en gezondheid
Planten maken een gebouw af. Planten zorgen voor sfeer, maar ook voor een gezonde en productieve werkruimte. Onderzoeken hebben aangetoond dat het plaatsen van voldoende planten in ruimtes vele gezondheidsklachten verminderen, zoals hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid en irritaties aan de luchtwegen. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door het zogenoemde sickbuilding syndroom. Planten zuiveren de lucht van giftige en schadelijke stoffen, ze geven zuurstof af, bevorderen de luchtvochtigheid en verhogen de productiviteit en de creativiteit. Lees hier meer over de bijzondere werking van planten voor mensen.

Plantenadvies op maat

Interieurbeplanting voor uw bedrijf, entree, werkruimte, hal etc
Laat u adviseren over de planten en combinaties van planten met plantenmeubels die voor uw bedrijf, entree, werkruimte, hal, vergaderzaal of andere ruimte geschikt, mooi en nuttig zijn. Custers In Groen komt vrijblijvend naar uw bedrijf om de ruimtes te bekijken. Planten verhogen de sfeer en bevorderen de gezondheid. Bovendien dragen planten en plantenmeubels bij aan een goede akoestiek. Uiteraard verfraait mooie, creatieve beplanting elke werkomgeving. Interieurbeplanting mag zogezegd niet ontbreken in uw gebouw.
Custers In Groen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is een groot voorstander van de ‘cradle to cradle-visie’ en draagt hier in zijn creaties dan ook zo veel mogelijk aan bij.

Mospanelen

Op plaatsen waar moeilijk planten overleven kan een moswand een bijzonder alternatief zijn.
Ons geprepareerde mos is onderhoudsvrij, neemt nauwelijks ruimte in beslag en zorgt evengoed voor een ‘groene beleving’, ook op lastige locaties. Klik hier voor meer informatie.

Waarom Custers In Groen

Custers In Groen, uw partner voor:

– Bijzondere combinaties van plant & pot, vaaspot of bak;
– Ontwerpen en aanbrengen van (groen)decoraties en presentaties;
– Passend en kundig advies over de toepassing van planten;
– Inrichting en beplanting van kantoor, patio, terras, entre e.d.;
– Het ontwerpen en aanbrengen van decoraties en presentaties in uw bedrijf;
– Onderhoud van de planten en plantencombinaties.

Start typing and press Enter to search