Interieurbeplanting, duurzaam groen met natuurlijke materialen

Duurzaamheid voorop

Custers In Groen kiest voor duurzaamheid. Wij gaan met respect om met het milieu en willen dus uiteraard het milieu zo min mogelijk belasten. Daar waar mogelijk wordt gekozen voor natuurlijke materialen. Custers In Groen is voorstander van het hydrosysteem. Dit is het meest duurzame systeem voor bewatering van planten. Custers In Groen gebruikt zoveel mogelijk biologische producten en kiest altijd voor biologische bestrijdingsmiddelen.

De ultieme vorm van duurzaamheid is cradle to cradle.

Cradle to cradle is een nieuwe kijk op duurzaamheid. De kern van cradle to cradle ligt in het concept: afval is voedsel. Alle gebruikte materialen zouden na hun leven in het ene product nuttig moeten worden ingezet in een ander product. Hierbij zou geen kwaliteitsverlies mogen zijn en alle restproducten moeten hergebruikt kunnen worden of milieu neutraal zijn. Deze kringloop is dan compleet…. en afval is voedsel.
Custers In Groen ondersteunt deze visie en draagt hier in zijn creaties dan ook graag aan bij. Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor duurzaam groen.
 

afval-is-voedsel  
>> kijk hier voor meer informatie over C2C producten

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken